sobota, 17. marec 2018

Koča SLOVENKA

Luksuzna koča Natura 2 apartmaja po 6 oseb, skupaj do 12 oseb

 

Koča je ena izmed bolje opremljenih koč na planini, največjega tipa, čista in lično izdelana iz  masivnega lesa. Bivanje v leseni koči sredi neokrnjene narave je izjemno prijetno. Koča je razdeljena na dva enaka apartmaja, v vsakem lahko prespi do 6 oseb. V pritličju vsakega apartmaja je kuhinja, kopalnica s tušem, jedilni kot z veliko mizo in prostorno klopjo in LCD TV-jem. V nadstropju sta dve ločeni spalnici, v vsaki po dve veliki zakonski postelji, vsakemu apartmaju pripada ena spalnica (4 ležišč/ spalnico). Če biva več kot 4 osebe, je v pritličju na voljo dodatna spalnica za do 2 osebi V kleti je finska savna s  tuš kabino , ki je namenjena uporabi obeh apartmajev, enako stopnišča.. Kuhinja je opremljena s štedilnikom na drva in električnim štedilnikom in drugo opremo (pomivalni stroj,  aparat za peko kruha, mikrovalovna pečica...). Koča je priklopljena na električno omrežje in opremljena z zbiralnikom za vodo s filtracijskim sistemom.

 

Zunaj na sončni lokaciji in s čudovitim  razgledom je prostor za poležavanje, velika miza in klop, možnost imate tudi pečenja na žaru. Koča je lahko dostopna, tik ob zgornji postaji gondole, kar olajša dostavo prtljage. Nahaja se neposredno ob otroški vlečnici in sedežnici, torej tudi ob progi za bolj izkušene smučarje. Pozimi se lahko zabavate tudi z nočnim sankanjem, ki je organizirano na planini.

Tip objektaKoča
Podrobnosti

Motorna vozila v okolici niso dovoljena, do nastanitve pa se lahko pripeljete le z nihalko. V Kamniški Bistrici ali na Kranjskem Rakunajdete brezplačno parkirišče, ki je na voljo skozi vse leto.

_
Print

Tags:

Pošlji povpraševanje

Pošljite povpraševanje

Varnostna koda
x